maanantai 9. huhtikuuta 2012

Mämmikurssi 2.4.12 Varpulan tilalla

Vanhassa talossa täytyy olla kunnon hiirikissa.
Mämmin valmistus lähti tästä. Emäntämme oli aloittanut mämmin valmistuksen hyvissä ajoin ennen tuloamme, koska aikaa siihen kuluu lähes viisi tuntia.
Ja sitten sekoittamaan!
Varpulan emäntä Riitta Rantanen.
Kevyemmän juustokakun valmistamista.

Ohjeen tulkintaa.

Iloiset kokkaajat touhuissaan.
Pääsiäisherkkujen valmistusta.
Emäntämme ohjasi meitä rautaisella otteella :)
Kahvipöytä. Kuin aika olisi pysähtynyt.
Kevyempi juustokakku.
Kevytpasha.
Mämmi alkaa olla paistoa vaille valmista.
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti