tiistai 24. toukokuuta 2011

Hakuaika Reiluttajaksi nyt käynnissä- Martoille varattu 8 kiintiöpaikkaa

Mukaan koulutukseen voi hakea kuka tahansa reilusta kuluttamisesta sekä kehitysmaakysymyksistä kiinnostunut henkilö, eikä aiempaa kokemusta järjestötyöstä tai Reilun kaupan puolesta toimimisesta välttämättä tarvita. Reiluttaja - Reilu Kuluttaja -koulutusviikonloppu on saanut erittäin hyvää palautetta osallistujilta, ja aiempaan kolmeen koulutukseen on osallistunut marttoja eri puolilta Suomea.

Tällä kertaa koulutus pidetään 1.-2.10.2011 Helsingissä. Koulutuksen järjestää Eettisen kaupan puolesta ry. Haku koulutukseen alkaa 20.5. ja päättyy 15.7. Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.reiluttaja.fi. Mainitse hakemuksessasi myös marttajäsenyys.

Koulutus materiaaleineen ja ruokailuineen on maksuton. Helsingin ulkopuolelta saapuville maksetaan myös matkakulut kotipaikkakunnalta Helsinkiin ja takaisin (ei kaupunkien sisäisiä matkoja) halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan, ja lisäksi Marttaliitto kustantaa tarvittaessa majoituksen.

Vuodesta 2009 lähtien Eetti on kouluttanut jo 120 Reiluttajaa, jotka toimivat vapaaehtoisina eri puolilla Suomea edistäen Reilun kaupan tunnettuutta sekä eettistä kuluttamista ja vastuullisia valintoja.

Koulutukseen valitaan 35 osallistujaa hakemusten perusteella. Huomioimme erityisesti sitä, kuinka hakijat näkevät voivansa hyödyntää koulutusta tulevaisuudessa. Lisäksi toivomme saavamme koulutukseen motivoituneita ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita reilusta kaupasta ja eettisestä kuluttamisesta.

Lue lisää koulutuksesta http://reiluttaja.fi/drupal/koulutukset.
Lisätietoa koulutuksesta voit kysyä myös Eettisen kaupan puolesta ry:sta Annilta sähköpostitse anni(at)eetti.fi tai puhelimitse 044-534 8467

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti