tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kevätretki Toukokuussa

Lähde mukaan Lepolan Marttojen retkelle viettämään toukokuista merellistä puutarhapäivää!

Tämän vuoden kevätretkemme suuntautuu Itäiselle Uudellemaalle Ruotsinpyhtäälle, jossa Ahvenkosken kylässä sijaitsee Eija Klaucken Eija`s garden (www.eijasgarden.fi).
Upeaan puutarhaan tutustumisen lisäksi ohjelmassa on merimatka ja lounas saaressa. Retki tehdään lauantaina 21.5.

Päivän ohjelma:
Ryhmämme kulkee kimppakyydeillä paikalle ja Ahvenkosken Markkinamäeltä siirrytään Seastar-alukseen, joka vie Sandholmin saareen. Saari sijaitsee Ahvenkosken lahden pohjukassa 2 km Ahvenkoskelta etelään. Saarella on vanha hirsirunkoinen kalastusmaja, joka on täysin peruskorjattu. Ajetaan n. 20 min matka merensuistoa pitkin saareen, jossa Eija pitää puutarha-aiheisen luennon ja sen jälkeen ruokaillaan ihana merellinen lounas savustettua lohta, loimulohta ja perunoita. Tapahtuman jälkeen palataan mantereelle Eija´s gardeniin, jossa on puutarhakierros Eijan opastamana. Lopuksi nautitaan kahvit ja pullat.

Retkipäivän koko ohjelmapaketin hinta lounaineen ja kahveineen on Lepolan Marttojen jäsenille 70 €, ystävät ja perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan hintaan 100 €.

Päivän tarkempi aikataulu selviää lähempänä retkipäivää. Ilmoittautumiset Kaarinalle 7.5. mennessä kaarina.witham@kolumbus.fi, puh. 040 – 557 1056.

Keväisin terveisin
Tiina-tiedottaja
Lepolan Martat

Vinkki:  Muista äitiä mainiolla äitienpäivälahjalla, anna elämyspäivä merellä ja puutarhassa!

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti